25.10.2011

Inspirasjon

I går var det ein nydeleg haustdag i Bergen! Eg og min mann gjekk bl. a tur i arboretet, og tok nokre fine hausbilete. Fine fargar og god stemning:)

Antrekk: Eg gjekk med ei heimestrikka trøya som eg har arva av mi mormor. Ho døyde dessverre av kreft for eit og eit halvt år sidan. Ho var ei fantastisk mormor, så er kjekt å kunne bruke klede som minnar meg om ho.

Skoa kjøpte eg på ein bruktbutikk i fjor for 45 kr. Buksa er H&M til 299 kr. Sjalet er H&M til ca 120 kr og hanskane kjøpte eg på 50% på Morris ca 180 kr.

3 kommentarer:

  1. Kjempefint og koselig antrekk! Jeg har også et par strikkejakker/cardiganer etter min mormor (som også døde av kreft, forresten, men det er over 10 år siden nå). Koselig å ha ting som minner om henne. <3

    SvarSlett
  2. Så flinke dere er som tar vare på klær med minner. Jeg er dessverre av den generasjonen som kastet, og som angrer litt på det nå....:)

    SvarSlett
  3. Hei! Takk for alle dine kjekke kommentara Cecilie:) Eg like veldig godt at du følge med på bloggen! he,he ja da va synd de kasta, men da e no heldigvis ein del å finna i frå dekas generasjon på forskjellige bruktbutikka og då, sjøl om da e meir i frå generasjon før:)

    SvarSlett